Translate

Monday, November 5, 2012

Class: Sangat serabut la hari nie...!!!

Assalamu`alaikum...

Well, hari nie hari 1st after mid-term break. sesungguhnya hari nie sangatlah serabut....!!! hari nie aku bangun lambat, lepas tu ade speaking Mandarin plak, then nak submit take-home-quiz QMT... pergh... nampak tak kesibukan aku di situ? Dan aku tak tahu kenapa hari nie aku tak dapat berfikir dengan waras... entah, rasa serabut jer... rasa nak jerit kuat2... rasa macam nak nangis... Haish... Why Ain, WHY???

apa-apa pun, Jumaat pagi aku (and ofcoz with our dikir barat mandarin's team) will together gerak to UiTM InshaAllah, aku akan berjumpa dengan member yang aku tak pernah jumpa (aku kenal dia kt facebook jer... :P, dan dia seorang gadis okay... :D ) .

Serius, berdebar lak nak tunggu Jumaat nie... Apa-apapun, doakan kami dapat buat yang terbaik okay...!! Demi UiTM Perlis dan Madam Ooi Ping Sing....!! 


Friday, November 2, 2012

Abis Sudah Cuti : Malam terakhir di Semenyih... :'(

Assalamu`alaikum...

Malam nie merupakan malam terakhir aku di Semenyih sebelum aku berangkat kembali ke Perlis... Hiba pula rasanya hati nie... hurm... apa-apakan pun aku harap semuanya baik2 sahaja... malas nak serabut2 otak...

dont want to talk much, already sleepy rite now... see ya next time... 

p/s: doakan aku yang terbaik...!!! :)

MyLifeMe: Start from zero again...

Assalamu`alaikum...

Pagi yang gelap kini sudah terang... Hehehehe... Well,  I'm recovering now... Thanks to si kurus (Eizzatiey Zainal )... Dia banyak bagi semangat ... haha... (tiba2 rasa malu2 plak... haish... )

Tapi kan, entah kenapa hati aku rasa kosong... maksud aku, aku tak sedih, tak marah,tak tahu apa yang aku rasa (tapi frust tu tetap ada...). yang peliknya, I keep on trying...!! yup... aku still contact 'dia', aku still message 'dia'. pelik kan? sekarang aku pun dah keliru dengan apa yang aku rasa. yang aku tahu, kalau boleh aku nak share semua pasal hidup aku dengan 'dia'. sampaikan pasal aku takut dengan angsa pun aku bagi tahu dia...!!! aduss... kenapa dengan kau ni, Ain. 

hurm, aku tak tahu... serius aku tak tahu...

Walaupun aku tak tahu siapa yang 'dia' admire, aku tahu gadis tu mesti sejuta kali lebih hebat, lebih baik, lebih cantik, entah...lebih segala-galanya daripada aku. And I am preparing myself for the heart-broke finale. Aku harap aku dah bersedia nanti, apabila saat itu tiba... dan aku harap, aku masih mampu tersenyum dan mendoakan yang terbaik untuk 'dia', walau siapapun pilihan dia nanti.




Follow by Email

Popular Posts