Translate

Friday, December 28, 2012

Kisah hati: Engkau yang sedang patah hati ... :')

Assalamu`alaikum...

Heee...  Just wanna share something... This is a song about love... Sebenarnya aku tak tahu pun pasal lagu nie sampailah roommate aku ( Kak Ema ) keep plays this song on her lappy. So, lama2 aku pun tersuka kt lagu nie...  :)  So, enjoy!



p/s: La Tahzan... Allah will always be there for you... Always...!  In shaa Allah, I'll always pray for your happiness, Lillahi Ta`ala...   :')

Campus Life: penghujung Semester 3

Assalamu`alaikum... Hurm... Lama sudah aku tak update blog, kan?

Ya Allah, kejapnya masa berlalu. Nak habis semester 3 sudah... 3 January nie aku dah start exam... Sebenarnya, serius aku katakan aku rindu kenangan2 semasa semester 3. Ya, banyak kenangan yang dah terukir sepanjang semester 3. In shaa Allah, nanti semasa cuti semester akan aku ceritakan semuanya (yang termampu), okay? 

Macam2 sudah aku lalui semasa di semester 3.. sejujurnya, segala kenangan yang aku lalui banyak menyedarkan aku dan membuatkan aku lebih menghargai nilai kehidupan. Komander, dikir barat, trip, corporate team building, MAHA, dinner, seminar, dan macam2 lagi. Ye, sememangnya aku agak sibuk sepanjang semester 3 nie hingga aku berasa semester 3 ini berlalu dengan sangat cepat! 

the truth is, I REALLY GONNA MISS THIS SEMESTER! 

Me with Fisah the Leopard... <3



p/s: Terima kasih untuk semua kenangan... Terima kasih kepada semua... Terima kasih juga kepadamu, Mr. H. :)

Follow by Email

Popular Posts