Translate

Wednesday, September 4, 2013

I'm Back!!! :D

Assalamualaikum... :)


It's been ages (okay, tersangatlah metaforanya) I'm not updating or even reading others blog. Maklumlah, busy yang teramat sangat. (okay, tersangatlah lewah di situ). Biasalah, bila nak masuk tahun terakhir nie macam-macam kerja kena buat. Yup, I'm still going nuts doing unexpected things (dah tersangatlah poyo pula!). 

Lagi pun, sebenarnya aku memang sengaja mendiamkan diri selama berbulan-bulan lamanya. Motif? Sebab aku nak stalker-stalker yang terhormat tu give up untuk follow blog ni. Haha... Actually I don't mind at all if they want to take my story as part of their life 'rutine' (POYOS)... Yeah, seriously. because I already get use to it. Tapi bila ada yang mengata belakang tu, bemulalah perasaan tidak selesa itu ada. 

Tapi bukan semua macam tu.. ramai gak yang nice and sweet..  Tapi walau macam mana pun, semua tu (yang negatip2 tu) tak bagi impak sangat pun. My heart is heart of sword... ececeh... semakin poyo nampaknya aku nie. Heh, takpelah. Lain kali sediakan baldi sebelum nak baca post2 I yg semakin poyos nie, senang nak muntah tak payah cari jauh2 sebab baldi dah ada kat sebelah. Hewhew...

JUJUR, banyak gila nak cerita sampai tak tahu nak start dengan yang mana satu. Apa-apa pun, nak tidur dulu sebab esok banyak benda nak selesaikan. Mana taknya, Jumaat nie dah nak balik Arau untuk memulakan pengembaraan Semester 5! hah, cepat kan masa berlalu? Umur pun dah 22, dah boleh dukung anak sorang dah. *ohoii putera kayangan, cepatlah pinang aku wooii...* (anak raja kapor pun tak hingin dengan aku. haha). Eh... Chill, aku belum desperate lagi der... 

Mata dah nak terkatup rapat dah nie. Esok-esok jela sambung. Hehe... 

Assalamualaikum, tak jawab dosa. Heee... ;)

p/s: ZZZzzzzzzzzz

Follow by Email

Popular Posts