Translate

Wednesday, January 22, 2014

Selamat tinggal, Arau dan kenangan!

Assalamu`alaikum...

Fuhh... dah lama gak aku tak usik blog nie. akhirnya terusik juga. hehe... Aku baru je habis exam untuk semester 5. There you go, our killer semester! hehe... but no matter how, one semester more to go!!! And this one last semester gonna give us heart attack as we've to go for practical. yesss.. indeed!

Semester ni (semester 5) boleh dikira sebagai semester terakhir aku berjumpa dengan diorang, termasuk 'dia'. Haha.. terkejut eh sebab aku masih ingat 'dia'? Well, it's hard to tell. *poyos gila*. It'll be told in another story, in shaa Allah. :)

I do my practical at MPH Bookstore (Bangi's outlet), in shaa Allah on 3Feb. Can't wait for it! Serious, nervous gila! Sebenarnya aku nervous sebab kena buat thesis. Dan aku rasa semua orang macam tengah nervous juga sebab kitorang masih belum tahu who's gonna supervise us. Ooohhh! Lupa, result keluar 14Feb nie, Ahh.. bertambah gelisah la kami dibuatnya.

Please, doakan yg terbaik ye? Doakan tiada paper yg sangkut!

p/s: 2 tahun setengah di bumi Arau, sadisnya aku masih lagi single. hahaha!

Follow by Email

Popular Posts