Translate

Thursday, July 10, 2014

A.K.H.I.R.N.Y.A. !!!

Assalamu`alaikum everybody!!!!

Lama dah hamba tak menge'post' (pffttt... kalau cikgu Halijah tahu kau buat camni habis kau, Ain!). Akhirnyaa... ada juga entry baru. Hehe... Berabuk sudaa...

Sekarang ni, aku baru habis viva untuk final sem. fuhh! gila lega wa cakap lu! heee... :D dan boleh dikatakan unofficially aku dah habis! I'm done, babe! Marvelous!  tapi bila memikirkan nak cari kerja, Allah... kembali risau dibuatnya. Hurm... tak tahu lagi nasib kita lepas ni macam mana kan?

Dan, yg paling tragis sekali aku masih single. ade kemungkinan nak jadi andartu, kah??? (Relax sudah, baru 23 kot! erk!!). over kan aku? gila tak over, ramai yg baya2 aku dah beranak-pinak dah. aku? anak2 kucing banyak la. hihihi...

Okay, it's time to clean up this blog.

 adiĆ³s por ahora... :)

Follow by Email

Popular Posts