Translate

Sunday, November 30, 2014

Aku dan Railway


Assalamualaikum... :)

hokaloh mcm tajuk novel. Muehehe...

tapi kalau FiXi dia nk 1 perkataan je dlm tajuk. Jadi, Railway la kot? Ke 'Landasan'? fefeeling la kan kejap. Haha. Skali skala perasan xpe kot?

P/s: semoga impian aku nk jd writer menjadi kenyataan. Amieenn...

Sunday, November 16, 2014

Whassap


Assalamu`alaikum... :)

Found this on someone whassap status. Yes maam. Kekadang diam lebih baik drpd ... *isi tempat kosong*. 


  Ya, kadang2 kita (aku sebenarnya) ada kalanya tak berminat untuk bersosial KERANA penat dengan segala drama dan kepura-puraan manusia. I know I'm not 'THAT PERFECT" but yeah sometimes those situations are really annoying plus disturbing. 

Most of all, people get tangle in their own games which sometimes make themselves look dumb. 

Tak faham? okay, aku bagi satu situation

A group of a girl (normally girls la kan, boys xtahu la ade ke tak yg fe`el mcm ni) gossiping. duk kata si polan-polan ni asyik muka die je yg keluar kt FB. (Hello, do you know FB have a button (Following button) on somebody profile/wall so that their post WON"T SHOW on our timeline? DUH!) 

dipendekkan cerita, selepas masa berlalu tanpa sedar (kononnya) sekarang ni that girls pula yg post gitu... muka depa je keluar. yg kita ni senyum je la. Sama je la kan? 

Fake? Drama?Gilos? tak mau la cakap. fikir sendiri ye? 

Follow by Email

Popular Posts