Translate

Saturday, September 12, 2015

I'm back..! ... again...

Assalamu`alaikum... :)

Evening, world! Months past by and finally I'm back.! ( I can't remember how many times I said it before... but better back than never, right?)

Okay, enough said. Hemohemohemo...

Hurm...

Aku patah hati lagi. Yes, lagi. Kali ni, with my best-friend. Mungkin betullah orang cakap. Tak mungkin laki2 dan wanita itu berkawan baik. Pasti ada salah satunya yg akan TERjatuh. This time, it's me. Perit? Off course. Sakit? Definitely.

Tapi...

Aku rasa aku okay je. Cuma, lepas ni aku tak boleh nak rapat dengan die mcm sekarang ni sebab...die dah nak bertunang. Kalau Jason Mraz kata "Lucky I'm in love with my bestfriend", I would say "Unfortunately I'm in love with my bestfriend" sebab lepas ni aku dah tak boleh nak sembang banyak2 dgn die selalu. Ada hati yg perlu di jaga. Hati aku, dan hati wanita itu. Takpelah. It's part of life.

Time to move on.
Menghapus jejakmu.

Doakan yang terbaik untuk diriku.
Salam sayang...

Saturday, January 17, 2015

Duhai hati, jangan menangis!

Assalamu'alaikum...

Sekali lagi aku tersalah interpretasi terhadap sesuatu yg membuatkan aku terluka.
Mungkin lurahnya tidak terlalu dalam, tapi pedih itu tetap terasa.
Bagai buluh disiat parang hujungnya runcing lalu menikam-nikam.

Tapi magisnya hati, pulihnya sendiri lukanya diubati
Masa mungkin sepurnama pasti
Asalkan kemudiannya tersenyum kembali

P/s: heart of sword

Follow by Email

Popular Posts